spartips?

Efter en lugn och skön påskhelg ser jag fram emot att ha en ledig dag till. Jag hade tänkt vara ledig (från ÅA) både tisdag och onsdag, men kom fram till att det skulle bli för stressigt både för mina studerande och för mig om jag är borta båda dagarna och vi ska hinna med femtielva saker följande gång jag är på plats, så jag ändrade mig och ska jobba på onsdag, då jag ändå ska till stan för att hålla spinning på morgonen.

Det har varit oerhört skönt att vara Riktigt Ledig. Inga arbistimmar, inga gymtimmar, inget ÅA-jobb och inga Wonnes wellness-kundbesök. Jag tror också att det är bra för min kropp att faktiskt få vila, och har därför inte tränat själv heller. Lite vardagsmotion har jag fått genom städning, hundpromenader och stretching. Men det tog inte många dagar förrän kroppen började ropa efter MERA MOTION. Jag har försökt övertyga den om att det går bra så här också. Den vill inte riktigt hålla med. Huvudvärken slog till i går. Och jag som aldrig är uttråkad, tycks nog kunna bli lite rastlös. I förrgår kände jag t.o.m. att jag skulle vilja ut på en joggingtur. För att inte tala om att jag skulle vilja träna zumba eller bodycombat… men jag har lyckats hålla mig. Det är så roligt att göra sånt som man njuter av 🙂 fast visst njuter jag av att vila också.

I går fastnade jag framför datorn och surfade runt på Tjäreborgs sidor. Gran Canaria, närmare bestämt Playa del Inglés, lockar. Två veckor i februari 2018, det skulle vara underbart. Nu funderar jag allvarligt på vad jag ska göra för att spara pengar, så att en sån resa kunde bli verklighet. Vad kan jag sälja, avstå ifrån eller göra för att få ihop minst 150 €, gärna 300, per månad fram till februari? Tips mottages med tacksamhet!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s