oj

Nu borde jag väl som så många andra skriva om vilken fin fest det var i går. Och det var det, verkligen! Men jag har ingen vidare kamera, så jag har inte så fina foton.

  • Det är så roligt att mingla bland andra festklädda människor. Jag kom lite onödigt sent, bara, så jag hann inte mingla så mycket före programmet.
  • Det var roligt att prata med flera personer som jag inte pratat med förr. Över 10 stycken blev det nog. Trots att jag pratade rätt länge med de jag pratade med 🙂
  • Programmet var fint och det var en glad och avslappnad stämning.
  • Inte kan jag ju säga annat än att det var en rolig överraskning att få pris för att jag var badass och vågade gå mot strömmen och ha röd klänning bland alla svarta (och vita), haha 🙂 God lakrits fick jag!
  • Nu har jag tyvärr inget bra foto av hur jag såg ut. Det får anstå. Röd klänning, som sagt var. Jättemycket makeup för att vara jag. Alltid retar det nån :p
foto-19-11-2016-23-05-46
Efterfesten.

Tack för ett fint arrangemang och trevligt sällskap, alla!

Advertisements

2 thoughts on “oj

    1. Tack 🙂 roligt var det. Jag antar att det fordras ett visst mått av civilkurage (eller uppstudsighet) att skilja sig ur mängden så där markant 🙂 men, jag tyckte att det gick bra, och arrangörerna tog inte illa upp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s