sista hela dagen

…har vi gjort en hel del, men inte fotograferat. Jag började morgonen med ett styrketräningspass i hotellets gym. Sen blev det en lång frukost som vanligt, och så solade vi på hotellets poolområde tills vattengymnastiken började kl. 12.30. Tänk, jag fick med maken i poolen, det var inte illa! Så nu har han också provat på något nytt.

I går testade vi båda gin&tonic för första gången i våra liv. Det var inte fullt så illa som jag hade trott. Lite som lonkero, fast inte riktigt så sött. Jag trodde inte att det skulle smaka sött alls. Jamenar, starksprit och …vichyvatten, typ, det låter inte gott. Men det var helt drickbart.

13015100_10154075640558058_6251393844820035948_n

Nån Bloody Mary har jag däremot inte smakat än i mitt liv. Fast jag drack tomatjuice vid frukosten i går. Det var visst andra gången i mitt liv som jag smakade tomatjuice, och det var fortfarande lika illa. Som att dricka okryddad pizzasås.

På eftermiddagen gick vi till ett köpcenter. Några storshoppare är vi inte. Det blev två t-skjortor.

Sen satt jag på balkongen en stund och gjorde spanskaläxor. Och som vanligt blev jag så trött att det blev till att vila/sova ett par timmar före middagen.

13051763_10154078097733058_7436545481769778806_n
Kvällens middag avnjöts utomhus. 

Javisstja, vi köpte lite mer – en burk persikomarmelad, en badkrokodil och en kriminalroman på spanska. Förra gången vi var här ville jag ha en sån där krokodil, men maken misstänkte att hunden skulle riva sönder den. Nu fick jag en krokodil, och jag ska verkligen vara rädd om den. Hoppas på bra badväder i sommar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det ska bli spännande att läsa boken. Nu har jag både en dagstidning, en veckotidning och en bok på spanska. Det gör inget om det tar ett år eller mer innan jag har läst allt.

Ikväll har vi också dansat lite. Tredje danskvällen under den här semesterveckan. Men, trött som jag är, blev det inga sena kvällar. För mig skulle det passa bäst med eftermiddagsdans…

Advertisements

2 thoughts on “sista hela dagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s