aktiv dag

Av någon anledning blev jag närapå hyperaktiv idag (för att vara sega jag, alltså). Jag jobbade flitigt och hann dessutom utan bekymmer åtgärda allt utom en sak på borde-listan. Otroligt. Det var säkert effektivt att blogga om den 🙂

Jag vill gärna puffa för evenemanget jag anmälde mig till. Det är inte så att jag tänker skaffa ännu en (motions)hobby, men jag tycker om att prova på än det ena, än det andra. Det jag anmälde mig till är Piloxing of hope i Malax. Instruktör är Ann Franzén. Ann och jag har gått både BODYPUMP- och spinninginstruktörskurser tillsammans. Piloxing har jag bara prövat på en gång tidigare, och då var det “vanlig Piloxing”, inte Piloxing barre, som jag nu också ska få pröva på. Piloxing barre grundar sig på Pilates, boxning och balett – en intressant kombination, eller hur! Man ska använda en balettstång och göra rörelser mot den.

Jag ser fram emot evenemanget, anmäl dig gärna du också om du är intresserad av olika motionsformer och inte har alltför långt till Malax!

Advertisements

2 thoughts on “aktiv dag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s