flyttar

Jag hade ju inte tänkt överge bloggen.fi, men nu blir det så i alla fall. Om allt går som det ska hittar ni mina inlägg i fortsättningen på https://ynasman.wordpress.com/

Hoppas det blev rätt. God fortsättning på det nya året!

Kram, Yvonne

Advertisements

7 thoughts on “flyttar

  1. Trevligt att du flyttat hit till WP, jag har redan klickat på “Following”, då kan jag se i “Läsare” när du skrivit ett nytt inlägg. Välkommen!

    1. Hejsan, tack för välkomnandet! Jag har ju haft två platser ett tag, tror inte att det blir en tredje så det är nog bloggen.fi som får stryka på foten pga krånglet. Tyvärr.

  2. Ser ingen plats att kommentera ditt nyaste inlägg, så jag gör det här i stället. Bra beslut att stanna hemma om du är krasslig. Nu är det ju så kallt ute också, så bilen hade varit kall när du skulle åka hem från zumban.

    1. Hej Kicki, tack ska du ha! Jo, jag tänkte både på mig själv och på deltagarna, det kommer fler tillfällen. Det blev så att kursen i sin helhet flyttas fram med en vecka, så vi slutar en vecka senare än planerat i april. Hm, jag undrar vad jag har gjort alternativt underlåtit att göra med kommentarsfunktionen, jag ska se om jag hittar någon förklaring.

      1. Tydligen skulle man kryssa för “Allow people to make comments” för att det ska gå att kommentera nya inlägg, jag ska kolla om det ser annorlunda ut nu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s