dag 76 – sommaren kommer

Almanacksenvis som jag är, anser jag ju att sommaren börjar 1.6, oavsett väder. Då skulle jag också vilja få sommarlov. Tyvärr funkar det inte med mitt nuvarande jobb att ta ledigt redan då. Två-tre veckor till brukar det bli att jobba, innan det är dags för ledigt. Vackert så, förstås, man får vara glad över att ha sommarlov/semester, jag har ju haft 18 år i rad i mitt liv utan betald sommarsemester, så jag är mer än nöjd. Hursomhelst, när barnen får sommarlov och Den blomstertid är sjungen skulle jag också vilja vara ledig.

I dag tycks vi i alla fall få njuta av försommarvärme både här och där i vårt vackra land. Jag sitter i sommarstugan och funderar på vad jag ska hitta på idag. Så lite som möjligt, antar jag 🙂 Helst utomhus. Solen skiner, vattnet glittrar och björkarna börjar grönska så smått utanför fönstret. Tänk om jag skulle komma mig för att… öh, vad heter det… vinterklåddin… när man badar i havet för första gången under säsongen?

Advertisements

2 thoughts on “dag 76 – sommaren kommer

  1. Det var nog bara hunden som hade lust att simma vid vår villa idag, men han hade desto större lust. Det var otroligt hård vind för att vara sunnan.

    1. Det blåste hårt här också, Kicki, så det blev inte av att jag tog något dopp. Vår hund vill aldrig simma, det har bara hänt en gång att hon hoppat i efter mig och det tyckte hon tydligen var mycket otäckt, hon ville genast upp på land igen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s