dag 51 – glömsk eller vad

Åhå, i går GLÖMDE jag skriva något blogginlägg, det var inte så att jag inte skulle ha hunnit. Det var en trevlig dag. Den soligaste och varmaste under hela påsken. Liiite “pärttade” det mig att jag hade anmält att jag skulle komma på påskzumba i Kvevlax kl 15-17, jag skulle annars ha kunnat stanna kvar i skären ända tills i kväll. Men det var roligt att zumba, och välbehövligt för överkroppen, kände jag. Jag motionerar ju en hel del, och försöker träna också, men det blir lite ensidigt ibland med promenader och styrketräning (BodyPump, jag prioriterar “pumpandet” eftersom jag numera även är instruktör och då måste man kunna programmet utan och innan). Orken räcker inte alltid till att dessutom röra mycket på överkroppen. Och så sitter jag och stickar och stickar och stickar… Igår stickade jag tydligen så mycket att jag fick träningsvärk i vänster tumme. Märkligt, jag har liksom inte tänkt på att man stickar med den.

På kvällen fick vi kärt besök – dottern och hennes sambo kom på besök med sin nya valp. Våra hundar har inte träffats tidigare. Det blev liv och rörelse, minsann!

Och nu vill inte bloggen låta mig ladda upp någon hundbild för att de är för stora. Hur skulle de kunna vara större än de bilder jag tidigare laddat upp, från samma telefonkamera? 😦  Höh. Ni får tänka er en blandrastik som möter en Berner Sennen-valp, men det är ju inte riktigt samma sak som att se en bild…

 

Advertisements

2 thoughts on “dag 51 – glömsk eller vad

  1. Man kan glömma betydligt viktigare saker. I går for min man en sväng till villan före maten och jag påminde om att vi äter vanlig tid. Vi andra började äta när maten var klar och en halv timme senare anlände maken och sade: “Ja glöömd!”

    1. Så kan det också gå, Kicki 🙂 Det påminner mig om då äldste sonen gick i lågstadiet, och hade en kompis hemma hos oss. – Ska du inte börja fara hem nu, påminde sonen, du skulle ju vara hemma till kl 17? – Äh, jag säger att jag glömde titta på klockan, blev svaret…

      Men, jag insinuerar inte att det var så din make gjorde i går 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s