dag 41 – dagen efter

Om det sen berodde på dundertabben, eller vad det nu var, så fick jag världens huvudvärk under flygresan hem. Riktigt gräslig migränartad huvudvärk. Inga värktabletter hade jag heller till hands, de låg i kappsäcken. Jag försökte slappna av, vila, massera hårbotten och nacken, dricka mera vatten, men började bara må sämre och sämre. Lyckligtvis började jag inte kräkas.

När vi kom till Vasa och hade fått vårt bagage och gått till bilen var det första jag gjorde att kasta in 800 mg Burana (enligt ordination som jag hade för länge sen, utan ordination ska man inte ta så stor dos) och så ville jag bara hem så fort som möjligt. Maken stack sig in till butiken i Kvevlax för att handla lite, medan jag låg kvar i bilen med nervippat ryggstöd i bilen och struntade i om folk tänkte att jag var full eller nåt (det var jag inte).

Och så fort vi kom hem gick jag och la mig. Det var väl strax före kl 17, kanske 16.30. Jag somnade nästan omedelbart. Vid 19-tiden vaknade jag, hade ingen huvudvärk längre men mådde inte alls bra, så jag var bara uppe på wc framochtillbaks och gick sedan och la mig för natten. Idag steg jag upp vid 10.30-tiden… så jag hade minsann sovit. Men jag mår fortfarande inte bra. Inte som om jag skulle ha magsjuka direkt, men… inte bra. Hoppas det är bättre i morgon, den här dagen har fått vara en slak dag, då jag inte uträttat just någonting. Jo, skrivit en radda blogginlägg, om det räknas!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s