suuupernice

…var det att vara till Texas. Svårt att fånga med några ord. Här ser ni hotellet, här ser ni info om själva staden och här ser ni info om konferensen.

Nu var jag smart, va? 😉 sparade många bokstäver. Skämt åsido, det var en upplevelse, till största delen av den positiva sorten. Vackert ställe, bra konferens och intressanta nya bekantskaper. Akademiskt sett var kanske det bästa att jag blev uppmanad att skriva en artikel i The International Journal for Human Caring på basen av mitt föredrag. Personligt sett var det bästa… ja, det måste nog ha varit de nya bekantskaperna. Det finns så många underbara människor i världen. Vi var deltagare från olika delstater i USA plus 10 länder till. Fyra stycken från Finland, eller egentligen fem, för en av våra ÅA-kollegor jobbar i Norge numera så hon representerade Norge den här gången. Professionellt sett var det bästa alla små tips som jag fick för min egen undervisning.

Supernice var det också att delta i Nice Run i Vasa i går. Underbart väder för picknicken efter loppet! Och jag hoppas det blir nice i morgon också då jag ska på studenttrettioårsjubileum till Karleby… 30 personer från ABI-81 vid Karleby svenska gymnasium ska återförenas för en kväll. Och träffa en av våra klassföreståndare också.

Advertisements

One thought on “suuupernice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s